Skip to Main Content
Skip Nav Destination

This case history describes the use of information obtained from the initial desk-based engineering geological and geotechnical studies carried out as part of the design of civil engineering works for the Lewisham Extension of the Docklands Light Railway (DLR) which was constructed in a heavily developed urban environment. The desk study aimed to make best use of available information in order to evaluate the terrain, limit the need for further ground investigation and provide geological and geotechnical information to the design teams as quickly as possible.

A desk study is an integral part of terrain and site evaluation and,...

You do not have access to this content, please speak to your institutional administrator if you feel you should have access.
Close Modal

or Create an Account

Close Modal
Close Modal